Stjerner i Alsace

I sommer var vi rundt omkring i Europa. Vi trålet oss gjennom Danmark, Tyskland, Belgia, Nederland, Frankrike og Sveits. Mye kjøring er også strikketid for min del. Siden det etter en varm sommer kommer en kald høst, fant jeg ut at å ha et litt større prosjekt på turen kunne være lurt. Valget falt da på en genser til Store M.

1

Mønsteret fant min mor i ett eller annet ukeblad, men jeg tror det er opprinnelig Dale som har ansvaret for designet. Så mange små stjerner på en forholdsvis stor genser er et tålmodighetsarbeid, og selv om jeg holdt på å gi opp underveis, og vurderte flere alternative løsninger på å strikke færre stjerner, er jeg glad jeg holdt ut. For jeg liker resultatet.

01

På turen endte vi til slutt opp i Alsace. Jeg liker Alsace, og ikke bare på grunn av den gode vinen. Landskapet er vakkert og varierende, og late feriedager skal tilbringes i slike omgivelser.

5

Lille E i gamle Colmar. Har man ikke vært her, bør man ta turen. Unikt og spesielt.

{ Leave a Reply ? }

  1. mimouna

    Fin genser, og artige bilder.

    Klumpen liker samme bokserie. 😉

  2. Inger

    Veldig flott genser, og kjekt å få utnytta kjøretiden til noe “fornuftig”. Har aldri vært den veien i Europa med bil, tror kanskje det må prøves en gang. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *