Rillejakka endelig ferdig!

Jeg har nå strikket på rillejakken til Pickles i et stykk tid. Rillestrikk er gjerne tankeløst, det er jo rett hele veien, og man må bare huske å snu pinnene, måle rett lengde og strikke videre. Siden Lille E er meget kresen i forhold til hva ull angår, så er det få garntyper han aksepterer. Heldigvis er Pickles extra fine merino et garn som er mykt, og ikke klør. Da jeg for en stund siden fant denne mørkebrune mokkafargen til meget redusert pris, måtte jeg jo slå til. Brunt går til det meste.

 

20151108_151219_HDR

Den er strikket på pinne 3,5 og selv om oppskriften er meget enkel, og krav til strikkeferdigheter er lav (kun rett), så klarte jeg selvsagt å glemme knapphull. Siden jeg avskyr å rekke opp, strikket jeg på en ekstra kant rundt hele jakken, men knapphull og det hele, så slik løste det seg. Den er ekstra langt på armene, så her er det bare å brette opp ved behov. Og gutten kan vokse og bli lang, og fortsatt nye mammas jakke.

20151108_151254_HDR

I går var hele familien på SpillExpo, og vi fikk med oss litt stash, her er Lille E ikledd FallOut masken fra Xbox. Jepp. Det er nemlig morsommere å være modell for mammas strikkeherligheter når man har en artig maske på. Og danser samtidig.

{ Leave a Reply ? }

  1. mimouna

    Hehe, herlig posering. 🙂

    Sjokoladebrunt er en flott farge, hadde nok forsynt meg godt jeg også. Slike godbiter kan man ikke gå fra når de er på salg. Og nå har ha en jakke som passer lenge.

  2. Monstermønster

    Spillexpo! Det høres ut som noe vi og hadde elsket!

    Veldig fin brun jakke, den kan ble deilig i vinter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *