Julegave-ide?

I “kluteboken” til Bittami er det mange flotte mønstre. En klut er noe som ikke tar så lang tid å strikke, og fint å ha med på tur, når man må la mer avanserte gensere være igjen hjemme.
I vårt kjøkken har vi kun håndstrikkete kluter av forskjellige bomullsgarn. Noen er store, noen puslete; men alle gjør de samme nytten. Håndstrikkete kluter er blitt en favoritt her, og jeg forsøker å spre det glade budskap til andre; alle MÅ ha strikkekluter.

20150923_171812_HDR

Denne vaskekluten tok ikke lang tid å strikke; en liten tur på Autobahn og så var denne unnagjort. Garnet er fra Bittamis egen butikk, men akkurat i skrivende stund står det helt stille hva det heter. Fargene er nydelige, og det samme er sugeevnen. Jeg tror at en vaskevott som denne kommer det til å bli flere av utover høsten; for noen kjekke julegaver. Lille E er ikke helt sikker på om den passer for små gutter. Den burde helst hatt Hulken og Batman på seg…

20150923_171852_HDR

{ Leave a Reply ? }

  1. mimouna

    Så flotte farger! Pen og praktisk vaskehanske også, bedre å bruke enn en klut.

    Du får strikke noen med “guttemotiv”også da, her er en side med mange fine: http://www.ravelry.com/designers/elaine-fitzpatrick

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *