Hva sier reven?

I sommer var gutta og jeg på tur på Vestlandet på hytta ute i havgapet. På veien stoppet vi som alltid på Voss for å kjøpe is. Der er det noen fine garnbutikker og jeg måtte selvsagt innenfor døren. På en vegg hang det flere ferdige sett med garn og mønster man kunne kjøpe, og da Lille E så at man kunne få revelue var det ingen vei uten; den skulle han ha! Og den ble videre over fjellene og gjennom dalene, og ble til slutt en lue. Mønsteret er fra Navia.

 

20150904_185238_HDR

Lua ble litt stor. Jeg må bruke litt ekstra varmt vann så den blir litt lett tovet. Den var forholdsvis enkel å strikke, og eieren elsker den. Nå venter han bare på at det skal bli så kaldt at han kan bruke den på skolen.

Så hva sier egentlig reven?

{ Leave a Reply ? }

 1. mimouna

  Stilig lue, og arrig vinkel på bildet. Forstår godt at denne ble populær! 🙂

 2. mimouna

  Artig vinkel, skulle det være. 😉

 3. Hanne

  Å, den var festlig!
  Pludrehanneklem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *