“Nobels testamente” Liza Marklund

bok

Dette er den siste boken til Liza Marklund om journalisten Annika Bengtzon. Nok en gang er det en krimsak som skal løses, og Flittiglise hjelper sin venn Q i politiet med å finne de riktige svarene. Nobels testamentet (som tittelen tilsier) har selvsagt en stor betydning for handlingen i romanen.
Jeg synes boken var spennende, men jeg ble meget skuffet over slutten (skal ikke røpe noe her, men bare nevne at jeg MÅ ha neste bok med en gang den kommer ut…). I denne romanen får vi også se mer til Annikas hjemmeliv, og hennes forhold til ektemannen Thomas, som ikke er like rosenrødt som jeg trodde. Hun klarer faktisk å engasjere meg, og det skjer ikke ofte når jeg leser krim. Jeg føler med hovedpersonen, og jeg kjenner hennes frustrasjon og irritasjon over en ektemann som ikke er tilstede mentalt, verken for henne eller barna. Jeg håper neste bok om denne jernkvinnen blir like bra og like spennende og like frustrerende. Tommelen opp for madame Marklund!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *