Kjapp strikk

Sommerferiestrikkingen i år har vært preget av store prosjekter. Mange timer i bil i Europa krevde prosjekter man kunne  holde på lenge med. Innimellom måtte jeg ha noe som var litt kjapt og greit strikketøy, og da ble lua Barley valgt. Den er strikket på p 3,5 i Karisma, men jeg burde ha gått ned på maskeantall; den er altfor stor til Lille E som skulle ha denne. Derimot passer den perfekt til pappaen. En ny lue til Lille E er nå på pinnene…

baley

{ Leave a Reply ? }

  1. mimouna

    Heldig pappa, da. 😉

    Barley er et fint mønster, og veldig greit at det kommer i så mange størrelser. Så får de like luer. 🙂

  2. Monstermønster

    Pappaer får jo sjeldent nye luer, så det var hell i uhell 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *