Lenge siden sist…

ff

Nå er det lenge siden sist jeg har lagt noe ut her. Høsten har vært så altfor travel og ting har gått i ett. Jeg har strikket, men energien og lysten til å ta bilder og legge ut har ikke vært tilstede. Julen er over for nå, og vi har entret et nytt år, 2015, og derfor vil jeg forsøke å komme i gang med bloggingen igjen. Jeg liker å strikke, jeg liker å ta bilder, og jeg liker å skrive, så da får vi se om jeg klarer å kombinere det i 2015

{ Leave a Reply ? }

 1. mimouna

  En flott bilde.

  Blogging skal være kjekt, ellers blir det bare et ork. Jeg får ofte inspirasjon av bloggrunder, spennende å se hva andre har å vise fram. Tror de fleste tar seg noen pauser innimellom.

  Uansett, lykke til i 2015!

 2. Anne

  Jeg heier på deg! Jeg vil få fart på strikkinga/heklinga igjen -og da er det best om du blogger hva du driver med. Litt enveiskommunikasjon, med likevel bedre enn ingenting

 3. Hanne

  Jeg ble også tatt av travelhet og etter hvert både slitenhet og sykdom. Da jeg endelig tok opp “blogge-pennen” min i går var det nesten to måneder siden sist. Nå kjenner jeg lysten vender tilbake, og at jeg innerst inne har savnet både det å pusle med egen blogg og det å lese andres.
  Ønsker deg et fint 2015!
  Pludrehanneklem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *