Et lilla øyeblikk

sjal_lilla_medium

I høst skal en riktig god venninne av min svigermor fylle rundt tall. Hun har vært tilstede i mitt liv siden jeg flyttet sammen med Mannen i Heimen, både da Store M besøkte Danmark for første gang, til Lille Es ankomst i denne verden, da vi giftet oss. Jeg er blitt veldig begeistret for henne, og derfor syntes jeg at hun fortjente et hjemmestrikket, stort sjal i bursdagsgave. Ekstra stas er det at hun vet å verdsette håndstrikkete gaver.

Hun er en vever, liten dame, og da er det godt med et sjal i stor størrelse, som kan varme henne når hun steller i hagen, eller leser en god bok.
Mønsteret heter «Eyeblink», velskrevet og enkelt, og med en søt lace-detalje. Garnet fikk jeg av en venninne og er av type ukjent ullgarn, men det fungerte godt til sjal.

Gaven er pakket inn, og ligger i Århus hos min svigermor, som tar den med til den store feiringen. Jeg håper det blir brukt mye, slik at jeg om noen år må strikke et nytt sjal til henne igjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *