En fisker verdig

Selv om det er midt på sommeren, og termostaten viser 32, sola steiker og unger bader i sjøen, må man tenke på en kald vinter. Iallfall jeg. Jeg har et ønske om at i år! I år skal jeg være forberedt og klar for en kald vinter. Mor skal ha strikket alle genserne til guttene som de trenger, alle sokkene de burde ha, og vottene som kommer til å bli borte.

fisker1

Da jeg kom over et tilbud på sulka DSA i flotte grønnfarger, fant jeg ut at dette må bli genser til gutta boys. Kombinasjonen alpakka og silke kan ikke slå feil hos gutter som klør. Etter et kjapt søk på ravelry fant jeg en genser jeg lenge har hatt i køen min: Fisherman’s sweater.

fisker3

Genseren er strikket på tykke pinner, oven fra og ned, som gjøre den lett å tilpasse enhver kid. Store M og lille E fikk hver sin, dog er det bare Store M som var villig til å posere for mammaen (godt bestukket av is).

fisker2

Den har allerede vært brukt litt nå som fargene skifter fra grønt til rød. Nå mangler jeg bare tynne ullgensere, flere sokker, flere votter, og en ullbukse. Puh. Godt jeg har et stort garnlager.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *