Skal det være en lue?

Mai og juni er vel de to månedene i året jeg jobber mest. I år er jeg både muntlig sensor og skriftlig sensor, så fritid blir det ikke så mye av. Derfor er det viktig å ha noen kjappe prosjekter som går fort unna og viser raskt fremgang, når rettebunkene virker uendelige.

Lille E har igjen vært modell, siden jeg ikke har så mange rosa 4 åringer hengende rundt oss.

 

IMG_9908

Denne lua heter Beamish, og er designet av Woolly Wormhead, nok en favorittdesigner. Jeg har strikket denne lua flere ganger før, og den er enkel i sin konstruksjon og mulighetene for å pimpe den opp med knapper og andre ting er mange. Pinne 3,5 mm og garn i rett tykkelse. Perfekt om man har litt liggende her og der 🙂

 

IMG_9922

Den andre luen jeg har strikket, på samme pinner og samme type garn er Little Scallops, en søt, liten barnelue designet av svensken Maria Carlander. Her er det egentlig fantasien, og restegarnet som setter stopper for hvordan man ønsker å utforme luen.

Disse to i hvit og rosa er selvsagt ikke til mine gutter, men de blir puttet i gavehaugen. Utover er det noen jenter som har bursdag, og da kan disse kanskje brukes. Vi får se 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *