Så har grillsessongen startet

I dag skinner solen og gresset begynner å se litt grønt ut. Vi er fortsatt i mars, men det føles ut som om våren har vært her lenge allerede. Gutta har begynt å gjøre klar lekehuset i hagen, fotballmålet er på plass, og nå venter de bare på at trampolinen skal få en ny sommer.

 

P1090360

 

Ett av kjennetegnene på at vi begynner å nærme oss lange sommerdager med gode varmegrader, er lukten av kull, så derfor pakket Lillt E ut grillen fra lekehuset, og var klar til å servere årets første grillmåltid (selv om han ikke liker pølser). Da passer det jo at mor har strikket disse gryteklutene, og da i Lilles favorittfarge: grønn. Og når man har garn til overs er det alltid greit å slenge med en klut hvis man får behov for å tørke opp litt søl. Jeg er usikker på om dette settet blir donert til lekehuset, eller om det havner i gavehaugen…..

{ Leave a Reply ? }

  1. mimouma

    Så herlig grillsett! Synes absolutt at gryteklutene bør doneres til den den unge grillkokken, dette var jo perfekt match. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *