From Iceland with love

 

For en stund tilbake fikk jeg en pose med garn fra en venninne. Hun hadde planer om å strikke en genser med lett loppi-garnet fra Istex. Hun likte ikke garnet, og lurte på om jeg kunne tenke meg å overta det før det hele gikk i søpla. Jeg er veldig glad i garn fra istex, så jeg takket selvsagt ja. Nå har det ligget en stund i plastboksen sin og godgjort seg, så for to uker siden bestemte jeg meg for at jeg måtte gjøre noe med herligheten. Etter å ha surfet rundt fant jeg endelig en oppskrift jeg likte, nemlig fra en av mine favorittdesignere Ysolda Teague.

 

image_medium

Mønsteret heter “Strokkur” og er et fint mønster som er forholdsvis enkel å følge. Ikke hadde jeg de samme fargene som på bildet, men det gjør ikke noe. Målet var å strikke fra lageret, så da måtte jeg ta det jeg hadde liggende. Med litt rester av lilla etter dette prosjektet,  samt garnet fra min venninne, ble genseren ferdig. Ikke tok det lang tid, selv om jeg bommet på størrelse og strikkefasthet og måtte rekke opp noen ganger.

33

Resultatet er jeg i alle fall veldig fornøyd med. Genseren blir bare mykere og mykere for hver gang jeg vasker den, og den har klart blir en favoritt. Her har jeg tatt et ordentlig selfiebilde, sliten etter en meget lang dag på jobb, 40 minutters gåtur i snøvær, ventende på at Store M skal bli ferdig med håndballtrening. Siden mor er god til å planlegge var på kaffe i termokopp, strikketøy og podcast med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *