Kaffe og pulsvanter

er en fin kombinasjon; jeg kan drikke kaffe, og jeg kan gjøre det utenfor selv om det er kaldt. Me like. Siden lageret på pulsvanter er temmelig dårlig hos meg, måtte jeg jo lage meg et par. Og et par ble til to, selv om det er forskjellig mønster. Store M ble beordret som fotograf, bestukket med en klem og en rosinpakke (han var selvsagt ikke fornøyd med betaling, og la inn krav om lønnshevelse.)

P1040102

 

Disse har jeg strikket før, men da som gave. Jeg liker fletter og jeg liker tykt garn med alpakka i, så derfor fant jeg ut at disse kunne jo være gode til meg. Jeg liker best når flettepinner er på forsiden, og derfor er alle flettene skrudd den veien; enklere og morsommere. Litt under to nøster gikk med, men neste gang skal jeg ikke strikke de i hvitt; hvit og kaffeflekker går ikke så bra sammen.

 

P1040100

 

Dette paret er strikket i gave til jul. Små jukefletter på sidene, grått, fargeskiftene garn og en oppskrift som er enkel å følge, gjorde at disse gikk unna på et blunk. Egentlig kunne jeg tenkt å ha dem selv, men jeg tror mottakeren har større behov for dem enn meg selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *