Artige strikkeredskaper

totrader1.jpg

Jeg måtte nesten vise denne julegaven jeg fikk av Anne. Jeg har ikke sett en slik før, så jeg trakk litt på smilebåndet da jeg pakket den opp. Den er visstnok kjøpt i Florida, og legg merke til teksten på pakken 😉 Jeg er i gang med Sara Lund-genseren, så kanskje jeg må bruke den når jeg begynner på mønsteret? I allefall, mange takk for en flott gave Anne!

{ Leave a Reply ? }

 1. Anne

  Må innrømme at jeg lo godt da jeg kom hjem fra butikken og først da så at det faktisk liksom skulle være en norsk dings. Har aldri sett sånne før.

 2. Arielle

  For en stillig gave.
  Den så jo bedre ut en den jeg har for den er jo bare dum og bruke.
  Får høre resultate hvordan den er å bruke når du kommer til mønsteret.

 3. Murf

  Norsk duppedings? Har aldri sett sånn før 🙂 Blir spennende å se om den er praktisk i bruk, eller bare er til irritasjon?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *