Jentene pannebånd

Siden jeg også strikker sokker, blir det jo alltid igjen noen rester her og der. Lenge har jeg lett etter gode restegarnsprosjekter, og takket være Mimouna, som alltid har gode forslag og ideer til gode oppskrifter (anbefaler virkelig å ta en tur innom bloggen hennes), fant jeg oppskrift på pannebånd. Her kan utfolde seg fritt i forhold til farger, garn og utforming. Foreløpig har det kun blitt to stykker hos meg; et som restegarn fra sokker strikket i Online (tror jeg brukte 96 masker på p. 3,5) og i sokkegarn fra Europris (112 masker på p.3). Flere av disse blir det nok; supre gaver!

 

P1020990_medium

{ Leave a Reply ? }

  1. sonja

    Det var fine å enkle pannebånd.En ide æ kanskje stjeler. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *