Lue er kult

Det synes i alle fall  mammaen til Lille E og Store M. De er ikke helt enige. De foretrekker at luene bor i skuffen sin i gangen, langt fra små guttehoder som synes de “klør, er i veien, irriterende, dumme, teite, varme, kalde, feil farge”. Men mor er innstendig, og strikker og strikker flere og flere luer (og dessuten er det jo så mange flotte oppskrifter der ute!).

Store M fikk en av Wolly Wormheads kreasjoner. Jeg er en svoren fan av alle de ting hun har designet, men denne lua ble jeg litt skuffet over. Enten har gutta mine underlige hodefasonger, eller så er det noe merkelig med måte den er konstruert på. Her er det mye wrap and turns (noe jeg ikke er storfan av), men det gikk. Garnet er smart i fra Sandnes. Oppskriften kan du finne her.

P1020967_medium

 

En lue som jeg var med fornøyd med var denne. Strikket i samme garn og farge som Store M’s sin, men en helt annen modell. Jeg synes Lille E sin sitter bedre på hodet og gir min kjære fireåring et snev av swag. Til tross; lua er brukt minimalt (mangler jo Batman og Lynet).

P1020977_medium

{ Leave a Reply ? }

 1. ina

  Litt prøving og feiling med luemønstre skjønner jeg! 😉
  Likte stripene og rillene på første lua best, men det hjelper vel ikke med stilen dersom passformen er håpløs… Kanskje du kan sy på en favoritt-figur på den andre lua hvis det øker sjansen for at den blir brukt?

  Ha en super mandag videre!

 2. mimouna

  Strykemerker med superheltene på er tingen ja. Da blir luene brukt! 😉

  Har sett på den første luen på Ravelry, synd at passformen ikke var helt god. Men det er jo greit å vite, da stryker jeg den fra listen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *