Tvillinglykke

Om små fire uker skal jeg bli tante. Og ikke bare til en, men til to, små fine gutter. Lille E og Store M venter veldig på at fetterne skal komme ut og hilse på, og det gjør tante jammen meg også. Og mens tante venter strikker hun. Flere ting, og to ganger. I sommer har tvillingene vært i fokuset for feriestrikkingen.

 

P1020461

Først ute er et par luer fra Nøstebarn, lettstrikka lue, i silkealpakka til storebror og lillebror. De er litt store, men regner med at de kan brukes på våren, når sola stikker i, men fortsatt godt å ha litt lunt rundt ørene. Her henger luene å dingler med utsikt over Ebeltofts flotte sandstrand.  Nøstebarn-boken er vel den strikkebok jeg har brukt mest. Oppskriftene er gode, enkle og så kan man alltid sette sitt eget personlig preg på plaggene- noe som er viktig for meg.

 

P1020466

Ullbukser har det også blitt til disse to. Siden den kommende mammaen og pappaen liker grått og duse farger, og tante liker striper og mange farger, så måtte jeg gå på kompromiss med hva jeg selv liker (men bare vent, første bursdag skal det bli regnbuegenser til begge to!). Oppskriften er fra drops, men litt justeringer og miksing og triksing. Ikke liker jeg å strikke ekstra høye romper, særlig ikke med striper, så da droppet jeg det like så godt.

Jeg har også strikket to non-stop-trøyer til tvillingene i matchende gråfarger til buksene, fotografer både i Wien og Bratislava, men fordi jeg hadde et uhell med min pc, så er de altså borte. Synd, men slik skjer noen ganger. Derfor kan jeg heller vise fra litt garngrafitti fra Slovakia.

IMG_2491

 

Og det flotteste gulvteppet jeg har sett i sommer fant jeg selvsagt i Haus der Musik i Wien:

 

IMG_2437

{ Leave a Reply ? }

  1. Elisabeth

    Knallfine ullbukser! Synes at fargekomboen du har valgt ble nydelig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *