Endelig: Gutta har flyttet

men bare for korte stunder av gangen, og det i sitt eget hus; lekehuset som står som et blåbær i hagen, mellom sandkasse og trampoline. Huset er blågrått, med hvite karmer og et snev av funkis. Akkurat slik vi liker det. Terrassen er nybeiset mørkebrunt, selvom det kanskje ikke synes; små barneføtter har ikke tid til å vaske seg før de går inn. Inne i huset, er det lyst og trivlig. Kjøkkenet er ikke stort, men praktisk; komfyr og vask, og mikro på toppen, i velkjent Ikea-stil. Går man videre til stuen finner man den enkelt møblert; en benk med puter, et hvit bord og to stoler; alltid klar til fest. Når aftenen siger på tennes utebelysningen; solceller er kjekke saker.

Velkommen inn skal du være om du er i området; her serveres saft og boller, egg og agurker av soussesjef E.

 

lekehus

{ Leave a Reply ? }

  1. Sissels

    kjekt med ett eget hus hvor man kan servere de gjestene som kommer.
    Falt helt for det grønne bladet du har strikket, det var kjekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *