Et lite, grønt blad

Jeg skal snart bli tvillingtante til to smågutter, og jeg gleder meg! Og når man har en strikkende tante, må jo denne anledningen selvsagt utnyttes til litt babystrikk. Etter all sannsynlighet kommer de litt før termin, og hva kan de ikke trenge mer enn et lite, varmt grønt blad?

P1010060

 

Bladet blir til et svøp hvor de små kan føle seg trygge, og ikke minst varme. Garnet er eskimo så jeg håper min bror er flink til å vaske for hånd, for eskimo tover for et godt ord. Her er Julius som klartrer i toppen av er tre, en perfekt modell:

P1010062

 

Foreløpig av har jeg kun strikket ett teppe, men jeg må i gang med et til snart. Mønsteret er laget av Susan B Anderson, og heter Leaf Blanket. Jeg liker når funksjonalitet står i stil til designet. Stilken på bladet brukes til å lukke det hele sammen med så det blir godt og varmt.

{ Leave a Reply ? }

  1. trinemamma

    Så stilig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *