Barnehagegenser ferdig!

Det er lenge siden jeg la min elsk på lerkegarnet fra Dale, og siden har jeg kjøpt med meg flere nøster hver gang jeg har passert utsalget på Dale til og fra hytta. For et par år siden fikk jeg tak i et 2 kilos nøste til ingen penger, og siden har det blitt både det ene og det andre av det. Siden våren er en lumsk årstid med skiftende humør, tenkte jeg at en vårgenser i lekre burde være perfekt til bruk i barnehagen; ikke synes Lille E at den klør, den er myk og god, og ikke minst; den varmer med sitt innhold av ull, altså en vinn-vinn situasjon! (og det liker jeg.)

P1010012

 

Mønsteret kan fås gratis her , men jeglikte ikke løsningen på halsen så jeg laget min egen vri, plukkt opp stolper og satte i knapper. Da jeg var ferdig med bolen og begge armene og skulle sette hele herligheten sammen, fant jeg jo ut at jeg hadde bomma litt mer enn som i oi… Nøstene jeg har brukt er fra forskjellige innfarginger og det synes godt kan man si. Redningen er jo at det er kun bolen som er strikket med en innfarging og resten i en annen, så det kan jo se litt planlagt ut? *krysse fingrene og håpe*. Uansett, genseren falt i smak hos eieren og brukes flittig. Den er grei å slenge utenpå, for den er forholdsvis romslig. Nå har Store M bestilt en han også i samme garn, så da må jeg vel i gang igjen. Garn har jeg jo nok av 😉

 

P1010017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *