Gult er kult..?

Min bestevenninne, og forlover Ki er verdens beste venninne (derfor bestevenninne). Hun har det litt leit akkurat nå, og da må man prøve å muntre henne opp litt. Ikke at glede og lykke kan kjøpes for penger, men noen ganger tror jeg det kan gjøre hverdagen litt lysere, iallefall hvis det er med omtanke og kjærlighet.

For noen uker siden vaset vi rundt i Oslo, og hun viste meg en lue i gulfarge med hullmønster. Jeg kjente på lua, fikk kuldegysninger nedover hele ryggen, for den var i akryl. Som en strikkende dame har jeg jo litt forakt for disse billige kjøpeluene laget i akryl som ikke varmer toppetasjen. Derfor tenkte jeg at jeg skulle strikke en tilsvarende lue, men i alpakka, som er et mye bedre alternativ.

P1000562

Mønsteret har jeg hatt liggende i køen min lenge, og garnet fikk jeg i julekalenderen min av Strikketrollet, og jeg hadde en formening om at disse to i kombinasjon kunne gi den lua Kin kunne ønske seg. Dobbel tråd og deilig, varm og myk alpakka, en ballong til blokking og så et par dager senere klar til bruk. Jeg ser at det ikke er min farge, jeg tror nok at den passer mye bedre til Kin.

P1000564

Den skulle også være litt baggy, men det kommer ikke så godt frem på dette bildet, her ser den jo bare litt klumpete ut.. Hmf.. Men iallefall, mønsteret er Tuva og kan finnes her, garnet er Inca alpakka fra rauma- et hyggelig bekjentskap.

P1000573

I tillegg til lua legger jeg ved lego-fargestifter og en polkadot sminkepung, begge deler bestilt fra etsy. 🙂 Så får vi se i dag om det faller i smak 🙂

{ Leave a Reply ? }

 1. mimouna

  Det var en nydelig gulfarge. Og omtanken din varmer nok minst like mye. 😀

  De lego-fargestiftene kjenner jeg en som kunne drept for, hihi. Tror jeg må snuse på etsy.

 2. ina

  Skikkelig glad-lue! Ja den evinnelige akrylen finnes jo i nesten alle kjøpe-strikkeprodukter, irriterende greier. Godt vi kan svinge pinnene og strikke våre egne plagg i deilig kvalitetsgarn istedet 😉

  God helg!

 3. kin

  Tusen tusen takk – elsker den!
  Glad i deg, bestisen. Klem!

  /k

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *