Se mine sokker…

.. de er grønne!

Jeg liker alltid å ha med meg strikketøy hvor jeg er. Grunnen til det er ganske enkel: man vet aldri når man må vente. Jeg er en rastløs sjel, og da er det greit å ha noe å sette fingrene i, mens minuttene sengler seg avsted. Og ikke alt kan være veske-strikking. For meg må det være noe som er enkelt, gjerne uten mønster, tar liten plass, og som man kan legge ned og ta opp igjen uten å måtte bruke masse tid på å finne ut hvor man var sist.

 

P1000532

Sokker er perfekt til denne type strikk. Og i påsken hadde jeg med meg to par som ble tatt frem på ferge, tok og stasjoner; et par i hjertegarns magic-sokkegarn (de som er mosegrønne) og selvstripende sokkegarn fra Friday’s studios (håndfarget). De selvstripende er strikket fra tåa og opp, og de mosegrønne er strikket fra ankelen og ned, med et enkelt blueberry-waffle mønster. Begge sokkene har jeg lagti gavehaugen, for jeg vet ikke helt om jeg skal ha dem selv ennå, eller om jeg skal gi dem vekk. Jeg liker godt å bruke mine egne hjemmestrikkete sokker som vanlige sokker, men jeg ser at gavehaugen nå begynner å bli slunken…

 

P1000535

{ Leave a Reply ? }

 1. Wenche/chawo

  Nydelige glad farger i par nr 1 og par nr 2 likte jeg også godt.
  Ha en flott søndag

 2. trinemamma

  Lenge siden jeg har tittet innom bloggen din, og det var et hyggelig gjensyn 🙂
  Mange flotte sokker som inspirerer !!

 3. Solfrid

  Ja det er kjekt med sånn enkel strikk.
  Sokkene ble fine.

 4. Arielle

  For noen flotte sokker og flotte farger på de.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *