Litt til meg selv

opal.jpg

Så ble det litt til a mor også. I dag på min rundtur endte jeg innom Maudsgarn, og da måtte det bli med noen nøster Opal hjem. Var også innom Strikketrollet, aka Kaja, og hun hadde kjøpt to nøster Opal til meg. Siden jeg ikke er så glad i å å strikke sokker, og iallefall ikke med tynt garn, tenkte jeg at de nye 6 tråders Opal måtte være midt i blinken for meg. Så sagt så kjøpt, så blir det spennende å se om det kommer noen sokker ut av dette. De andre nøstene har jeg helt andre planer for 😉

sysbok.jpg

Må bare reklamere litt for disse tre bøkene fra Sys Fredens, som er gudinne på flotte oppskrifter til barn, som også er enkle. Siste bok i samlingen er “Små striper”, og fra den har jeg strikket genser og sommersett. Kan virkelig anbefale alle tre bøkene. Og så er det ikke dyre, bare 50DKK, og det er jo finfint! 🙂

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *