Endelig noe til far

I huset vårt blir det ikke strikket mye til Mannen i Heimen. Han har ikke uttrykt noe større ønske om egenproduserte plagg i lekkert garn, men nå ser det ut til at det jammen meg blir noe på ham også. For tre år siden var planen å strikke en marius til ham i brunnyanser, men etter at bolen ble for stor, ble hele greia puttet ned i en plastpose og lagt i kjelleren. Der lå den lenge, helt til min kjære mor begynte å etterspørre prosjektet. Jeg tok frem posen, gyste på monstrumet av en genser, før jeg fant frem hespetre og garntvinne, milo og vann, og nå er garnet på vei til å bli en ny genser, denne gang med space invaders. Takk mamma!

Jeg derimot har strikket sokker til ham. Pinne fire og tykt garn gjorde at dette ble et hurtig og raskt prosjekt, og mottakeren er strålende fornøyd!

P1000267

Nå er vi i Århus, men i morgen drar vi til Berlin. Håper virkelig jeg finner noen virkelig gode garnbutikker jeg kan fylle opp lageret med 😉

{ Leave a Reply ? }

  1. sipusa

    Gode varme bein det er fine saker!
    Håper du finner fram i Berlin; har vært der og snubla over et par skikkelig hygelige garnbutiker, men sannelig om jeg vet hvor de ligger;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *