Nye sokker til meg

 

For lenge siden kjøpte jeg to herlige nøster fra “play at life fiber arts” , og jeg har lenge hatt lyst til å ta hull på nøstene og strikke sokker til meg, og bare meg. Men så er det slik med meg at jeg har litt vanskelig å bruke nydelig garn til meg selv. I vinter fikk jeg heldigvis mot nok, og ved hjelp av tå opp sokker, pinne 2,5 og litt tid, ble det sokker i regnbuens farger. De sitter som støpt, og jeg har forelsket meg i garnet.

P1000261

Garnet er herlig å strikke med, fargene er fantastiske, og å ha dem på føttene er en drøm; de er mye og veldig varme. Derfor har jeg nok en gang lagt inn bestilling, og venter på å få noen nye nøster. Og de sokkene skal også bare strikkes til meg. Blir man ikke glade av å se på dem? Tenk så lykkelig man blir av å ha dem på… 😉

 

P1000254

{ Leave a Reply ? }

  1. Jane

    Herlige farver der er lige til at blive glad i låget af 🙂

  2. Tiara

    Nydelige sokker i herlige farger! Man kan ikke annet enn å bli i godt humør av å se på dem. Å bruke av det fineste garnet, er et problem hos meg også, men jeg er heldigvis blitt flinkere. Det er jo bare å kjøpe nytt når man har brukt det opp;-) Ha en fortsatt fin helg!

  3. dachsemor

    Kjempe fine og farge gla sokker 🙂 MVH dachsemor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *