Helgetur til vinterfjellet

Selvom våren hafr kommet for fullt her på østlandet, er det fortsatt vinter på fjellet, iallfall på hytta på Øyerfjellet. Bilen ble pakket torsdag kveld, og etter jobb på fredag dro hele familien oppover Mjøsa mot fjellvidda, der mormor og bestefar ventet i oppvarmet hytte.

P1000246

 

Vi kom til ordentlig idyllisk vintervær; kaldt, nysnø, knallsol og nypreppa løyper. Selvom mor hadde tatt med to forskjellige størrelser på skiskoene til Lille E, så var å sitte i pulken en god erstatning for manglende skitur. Vi andre gikk innover i vinterlandskapet, med kakao og matpakke i sekken.  Og for anledningen hadde mammaen strikket nye votter etter Mimounas oppskrift. De er gode å ha når man skal drikke varm kakao i kulda 😉

P1000212

 

Etter to rolig dager ventet jobb, barnehage og skolen. Det var godt å kjenne litt på at man kunne ha et snev av vinter litt til, selvom det er godt å lukte litt på våren her nede også.

 

P1000207

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *