På kakebesøk hos faster Emse

Vinterferien tilbringes i år i Århus, og vi nyter hver dag. Akkurat nå slapper vi av med børnetv mens faster og farmor lager middag. Mor koser seg i sin nye gyngestol foran vedovnen med laptopen. Det er jammen meg deilig å være norsk i Danmark.
I dag har vi vært i svømmehallen med Store M og Lille E. Mannen i Heimen måtte på rådhuset for å se på noe med statsborgerskapene, men farmor var en fullgod erstatter i bassenget. Guttene lekte og ble gode slitne, og etter at passbilder var tatt, og pizza spist (kan virkelig anbefale Italia), gikk turen til faster Emse, for å besøke henne i hennes nye leilighet. Det er alltid fint å komme til faster Emse, for hun har alltid så godt tid, særlig til den yngre garde.

P1000191

Etter at epleskiver var spist, og det var fortsatt varm te i koppen, fant jeg frem strikketøyet. Selvsagt er strikkepinner med rundt når jeg har ferie, for hver en passende stund brukes til å få strikket noe masker. Det er terapi, og ferie skal jo være terapautisk. Denne gang er det sokker jeg få ferdig og som regnbuen gjør de meg like glad. De er fargesterke og kule og strikkes fra tåen.

P1000183

 

Og nydelige garnnøster må jo ha et lite hus å bo i. Disse sokkene bor i en bird leg bags, som er en av mine favoritter på strikkemappefronten. Jeg har flere av henne designs, og jeg elsker dem! Jeg liker de små detaljer som karbinkrok i hempen, og perle som matcher stoffet i glidlåsen.

P1000188

Nå lukter det som om middagen snart er ferdig, så da får jeg rive meg løs fra stolen. Det er bare godt å være i Danmark 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *