Tomat til meg

Jeg har lenge hatt lyst til å strikke meg et nytt sjal, for jeg bruker sjal mye, særlig vinterhalvåret, godt surret rundt halsen. Nå var det på tide med noe nytt i garderoben, og Ishbel av Ysolda Teague har lenge ligget i køen min. Garnet ble kjøpt hos Loop i sommer, og siden spesielle nøster kjøpt på tur også innholder mye historie og minner, vil jeg gjerne at disse nøstene blir i familien, slik at jeg kan daglig minnes de spesielle historiene rundt. Madeline Tosh sock var et nytt bekjentskap for meg, og jeg håper det blir et langvarig et, for garnet er mykere enn alpakka, og fargen tøffere enn sola. Ordentlig oransje!

P1000138

 

Mønsteret er forholdsvis enkelt hvis man har strikket litt hullmønster før. Det eneste dumme her var strikkerens sin skyld, jeg hadde  en del garn til overs og strikket noen ekstra omganger på slutten, noe som resulterte at det ble for mange masker i hver bue da jeg skulle blokke det. Men etter stygge ord (og forsvunnete blokkevaiere) fikk jeg da strukket og nålet herligheten.

 

P1000140

 

Sjalet har jeg brukt flere ganger allerede, og fler skal det bli. Og ja, jeg er litt forelsket i det…

{ Leave a Reply ? }

  1. krøllemikkel

    Nydelig sjal!

  2. Linda

    Kjempefint sjal i nydeleg farge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *