Skal det være en hals?

Jeg har blitt mer og mer tilhenger av hals, ikke de lange, tynne som man vikler rundt halsen flere omganger (gode å bruke, men sååå langsomme å strikke..!) men de som er kjappe og mer ettersittende.

Halsene er variasjoner over temaet herfra. Et nøste hubro på hver, og en fet knapp og strikking frem og tilbake som går hurtig, og vips har man en ferdig hals. Dette blir nok noen julegaver i år. Men hvem som ender opp med dem, vet jeg ikke ennå 😉

Det er litt lite som skjer her inne på bloggen om dagen. Årsaken er enkel: det er desember, forkjølelsen har kommet innomhus, og bunkene med rettinger blir stadig større. Når vi har hodet over vannet igjen skal jeg vise frem noe av julepynten hurragutta har laget så langt i desember.

{ Leave a Reply ? }

  1. Wenche

    Flotte halser og med hubro garnet varmer de godt nå i kulden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *