Flere riller

kan bli til pulsvanter. Disse er strikket i dobbel tråd silkealpakka fra Drops. Oppskriften er kjapp å strikke, selvom det tar litt mer tid å sy de sammen. Jeg synes kanskje de ser litt kjipe ut når de ligger uten å bli brukt, men når man får dem på seg, synes jeg at enkelheten gjør at de blir flotte. Så ja takk til riller!

 

Neste helg er det julemarked for meg. Jeg skal ha en stand sammen med en venninne, og det blir spennende å se om vi får solgt like mye som i fjor. Det er ikke bare strikk jeg tar med meg denne gangen, men også maskemarkører, julehjerter, knapper og papirstjerner, samt sydde luer i stretchstoff. Og det jeg ikke selger bruker jeg selv eller så havner de under juletrær rundt om i Skandinavia. For jeg lager jo ikke bare for å lage 😉

{ Leave a Reply ? }

 1. trinemamma

  Kjempefine pulsvanter. Har strikke noen av de, og jeg er helt enig med deg at de ser litt kjedelige ut helt til man tar dem på. Da er de kjempefine.
  Lykke til med salget 🙂

 2. Gyldenkron

  Kjempefine! Tvi-tvi på julemesse

 3. mimouna

  Riller er flott det, og disse er fine. Nydelig brunfarge også.

  Lykke til på messen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *