Mørk høstkveld

I dag er det ordentlig høst utenefor. Det er mørkt og kaldt og det sludder. Isj. Mannen i Heimen har blitt kjørt avgårde til Gardemoen, hvor han skal på sitt utdrikningslag, litt på etterskudd (grunnet høsten mangfoldige hendelser) og han lander først i Berlin senere i kveld,  hvor han blir møtt av gode kamerater. Jeg tror det blir en helg de sent vil glemme.

Her hjemme er det jeg og gutta som tar en rolig fredagskveld. Uken har vært unormal hektisk, og da er det godt å bare tenne stearinlysene, finne koseteppene og fylle godteriskåla, for så bare gjøre ingenting og la boksen på veggen underholde. Vi trenger alle kvelder uten burde-burde. I morgen bærer det til hovedstaden, hvor Store M skal overnatte hos tante og onkel, og Lille E og jeg tilbringer natten hos mormor og bestefar to kilomterer unna.

Alt ligger ann til at det blir en fin helg.

Og med det, tenner jeg lyset i ett av mine siste prosjekter; en lyslykt.

 

{ Leave a Reply ? }

  1. sonja

    Ååå den var fin.

  2. Elisabeth

    Nydelig lyslykt. Ser at det er veldig mange som lager slike nå, de blir nok et hyppig syn på julemesser 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *