Hals til jul?

Så har også jeg strikket en hals. I fjor forsøkte jeg å strikke noen av de litt store vide, som man vikler rundt hodet flere ganger, men det ble for mye ball når jeg skulle ta den i bruk. Jeg har derfor i år forsøkt meg på en annen variant, de til å ha under jakka når det blåser hester og regner katter.  Et nøste falk og en dag senere er hele herligheten ferdig, og en tur på blokkematta gjør underverket for hullmønsteret. Oppskriften kan du få gratis på rav her. Og en slik hals har jo uvante muligheter for hvordan man kan bruke den…

 

Til mitt forsvar må jeg jo si at litt småsyke barn, sinnsykt mye jobbing den siste uka og litt grått vær ute kan jo få hvem som helst til å se ut en en tørrpinne.

{ Leave a Reply ? }

  1. Eva Petronella

    Razor Shell er et enkelt og flott halsmønster som jeg selv også har vellykkede erfaringer med – Mønsteret er også enkelt å videreutvikle i utallige varianter, så tross sykebarn og mye jobbing så kan du kose deg med enkel strikking også utover seinhøsten 😉

    Kos deg-

  2. Anne

    Herrrrlige bilder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *