Høsttur

Etter alle ting som har skjedd siden sommerferien, har vi ikke fått vært så mye på tur som vi har ønsket de siste månedene. Heldigvis har jeg både en mann og to barn som er glade i å være ute, tiltross for at det kun er noen plussgrader på gradestokken og solen er fraværende. I dag gikk turen til et nytt og uoppdaget sted for oss; en sti langs Glomma som går en annen vei enn den vi pleier å gå. Og gjett om vi var glade for at vi fant den! Nå har vår lille familie fått et nytt favoritt-turmål og ikke noe er bedre enn det! Det er store kontraster, fra høye trær og mosegrønn bakke (Hvor er Frodo??) til gjørmete mudder ved vannkanten. Og mange,mange pinner til guttas store fryd og glede. Jeg håper vi snart får tatt turen igjen, og da er målet å gå enda lengre og ta toget hjem 🙂

 

{ Leave a Reply ? }

 1. Charlotte

  Så koselig. Det er veldig moro med tur. Får ikke alltid prioritert det så mye som jeg ønsker jeg heller, enda så deilig det er. Vi bor like ved en skog som er utrolig fin å gå i for sønnen min på snart fire. Så fine pulsvanter du viste fram i innlegget før 🙂

 2. Hanne

  Herlig å være ute, bare det ikke regner så går det bra, ha en flott uke hos dere!

 3. trinemamma

  Nydelige bilder !
  Gratulerer med sommerens begivenheter 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *