Damsel- for tøffe jenter, og gutter?

I Bambinies-boken til Woolly Wormhead er det så mange flotte luer. Jeg har strikket noen av dem, og vist dem i et tidligere innlegg, men Damsel er ny. Luen er kjapp å strikke, og morsom, bare man kommer over wrap and turn, som for meg har vært litt skummelt. Sokkegarn på dobbelt tråd er jo ingen sak, og da går det fort i svingene. Lua er strikket sammen bak, så en liten søm kan man se.

 

 

Store M er modell, og selvom favorittfargene for tiden er orange og rød, så falt ikke denne i smak. Den ble for jentene. Kanskje var det stjerneknappene, eller det rosa og lilla i garnet, men denne kunne han til nød (med bestikkelse) posere med. Jeg fikk streng beskjed om at han ikke kom til å bruke den på skolen. Og det skal han få slippe. Dette er nemlig en fremtidig julegave til ei tøff jente som har sans for spreke detaljer. Knappene er fra samme ebay-butikk som jeg har brukt tidligere på disse luene, men dessverre kan jeg ikke huske hva den het. Kule er de iallefall!

 

Nå er det iallefall høstferie her, og vi setter kursen til Danmark, hvor vi neste lørdag skal gifte oss. Regner med og tror at det kommer til å bli en fin dag, med gutter i bunad, brudgom i dress og bruden; ja hun skal vel ha en kjole på 😉

{ Leave a Reply ? }

  1. Merete

    Gratulerer på forhånd neste lørdag! Så hyggelig!

  2. mimouna

    Fin lue!

    Ha en fin høstferie, og masse lykke til med bryllupet! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *