Luebonanza

Det har vært lenge mellom innleggene her på bloggen. Noen ganger er det bare slik at livet kommer litt for nærme, og da må man huke tak i livbøyen så godt man kan, og prøve og holde seg fast. Selv om det har vært få innlegg her, har jeg innimellom takene, ikke bare for rekreasjon og avstresning sin skyld, men og for å skape noe midt opp i alt kaoset, strikket litt. Jeg liker i slike perioder (heldigvis hører de til fåtallet her i livet), å ha små prosjekter som jeg kan se enden på. Valget ble da barneluer. Lille E og Store E ønsket seg vinterluer, og etter å ha kjøpt «Bambeanies» av Woolly Wormhead (en SUPER designer) fikk de velge hvilken lue jeg skulle strikke. Valget falt på disse søte her. Fargene har de valgt også. Den ene lua til Store M (rødt og orange) ble litt liten, så der måtte mor strikke en ny. Enten blir den som ikke passet med på julemarked, eller så blir det en julegave.

 

Den rosa er strikket etter samme mønster som de to foregående, men uten snorene på toppen. Synes det var greit å kutte de ut, men isteden sprite opp lua med to knapper kjøpt for en slant og ingenting på ebay (lurer på hva de IKKE selger på ebay, jeg…) Alle fire luer er strikket på pinne 3,5 og diverse rester av mor Aase, rubin, og smart er brukt i et herlig sammensurium.

 

Siste lue av dem alle er og fra bambino-boka. Denne er strikket med dobbel tråd med babyulla til viking garn på pinne 4,5. Super enkel og kjempesøt, men ALTFOR liten til Lille E, som skulle være mottakeren. Den har en super passform og sitter godt rundt ørene. Mulig denne blir med på marked også?

 

 

{ Leave a Reply ? }

  1. Blammy

    Hei. For noen nydelige luer… Ser ut til å være utrolig bra passform.. Ha en fin uke.

  2. trinemamma

    Utrolig fine luer, glade farger og flott passform 🙂

  3. Marihøna

    For noen flotte, fargerike luer du har strikket 🙂 Blir i godt humør av å se på dem 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *