Jeg har sydd, igjen!

Før sommerferien fant jeg fram min mormors gamle symaskin og prøvde meg litt på noen småposer til strikketøy. Det ga jammen meg mersmak, så i sommer kjøpte jeg meg et nytt leketøy; en brother symaskin. Første forsøk på den ble denne veska, med for og det hele. Jeg kludra litt til i begynnelsen, måtte sprette opp og prøve å forstå hvordan jeg skulle sette sammen delene, men jammen meg ble jeg ikke fornøyd med resultatet! Ulempen og minus er at jeg synes veska er for spiss nederst og vid øverst, så ting faller lett ut, men årsaken til skylder jeg på mønsteret fra Stoff og stil. Nå er nytt mønster kjøpt inn, og nye stoff kommet i hus, så jeg skal nok kose meg med maskinen mer fremover. For mer vil ha mer….

 

{ Leave a Reply ? }

  1. Charlotte

    Så fint dette var! Alle bloggerundene frister meg mer og mer til å lære meg å sy… Det er jo så mye fint man kan lage, det ser i allefall fint ut når andre lage det… 🙂 Tror kanskje jeg skal spare til en symaskin og se hva jeg får ut av det! Ikke minst bare for å sy sånne nett. De er jo perfekte som gaver…

  2. hobbymegher

    Den ble kjempefin!
    Det er så utrolig moro å sy, jeg syr hveeer dag! 😀

    Herlig stoff på vesken. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *