Mysteriesjal

Før sommeren meldte jeg meg på Wendy knits mysteriealong, og siden dette var min første, var jeg iherdig, iallefall til å begynne med. Hele herligheten startet med mange, mange masker som skulle legges opp. I tillegg skulle/kunne man strikke knuter. Jeg liker ikke knuter, iallefall å strikke,så jeg valgte versjonen med perler. Perler fant jeg i rotet, og garnet, Malabrigo sock, fant jeg i lageret. Selv med heklenål, tanntråd og fiskesnøre var å få festet perlene et lite herk. Ikke ville de legge seg der jeg syntes de hørte hjemme, men til syvende og sist ble resultatet greit nok.

 

 

Da jeg endelig var ferdig med perlene, så var det egentlig grei nok plankekjøring, og alle vet å strikke lace ikke egner seg såå godt med som feriestrikk med barn og avbrytelser, så derfor lå hele prosjektet brakk i hele sommer. Det tok ikke lang tid å fullføre, men kjente at det var et lite ork å få gjort det. Blokkingen gikk fint, men jeg skulle ønske det var bredere og lengre enn det er. Så hva jeg skal gjøre med det, vet jeg ikke helt. Jeg liker skal som kan brukes på skjerfe-metoden, men dette er til pynt over skulderne. Og ja, jeg har å sy inn endene…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *