Votter

votter.jpg

Oppskrift: fra boken “Strikk tilbehør”

Garn: top til tå fra Gjestdal

Pinner: 6 og 7

Da har jeg strikket noen superenkle og raske votter. Tok ca 4 timer pr par, så det var fort unnagjort. Jeg blir ofte lei etter å ha strikket bare en vott, men jammen klarte jeg ikke å produsere tre til denne gangen. Disse vottene skal gies i gave sammen med luene jeg har strikket før. Håper de faller i smak hos mottakerene!

{ Leave a Reply ? }

  1. toneh

    Deilige votter! Har noe Topp t’Tå liggende, kanskje jeg skal lage noen raske ekstra julegaver? Har nemlig boka også 🙂

  2. Marihøna

    Så koselig og “julete” bloggen din er! Masse flott å se på. Ønsker dere en fortsatt fin førjulstid 🙂

  3. Anne

    Du er så produtiv at det er skummelt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *