The bag-lady

En av de tingene jeg har oppdaget etter å ha vært mye på ravelry og sett diverse strikkepodcaster er poser, sydde poser til strikketøyet. Jeg har kjøpt noen på etsy, og jeg har blitt avhengig av dem. Over alt hvor jeg drar, har jeg med meg en som passer godt på strikketøyet jeg har med for anledningen. Først forstod jeg ikke hensikten med dem, kunne man ikke bruke pose? Men nå som jeg har blitt en ordentlig bag-lady, kan jeg ikke klare meg uten. Slutt på strikkepinner som blir borte, garn som roter seg bort i garn det ikke får leke med, floker og tull. Og nå som sommeren kom fant jeg ut at jeg trengte noen flere. Vi skal farte en del rundt omkring, og da kan det være kjekt med noen ekstra. Frem med symaskin (ikke bestevenner ennå), noe kult stoff og resultatet syntes jeg ble sånn tåelig bra. Iallefall bra nok til at Strikketrollet ønsker seg noen i gave 😉

 

{ Leave a Reply ? }

 1. sonja

  De der var fine de.

 2. hobbymegher

  De ble kjempeflott! Fine farger. 🙂

 3. Liv-Toril

  Flotte stoffer og nyttige poser.

 4. Desirée

  Så mange fine stoffer du har å sy dem i da! Poser kan man aldri få nok av, helt enig 🙂

  God helg!

 5. Elisabeth

  Fine strikkeposer. De er veldig anvendelige, og strikketøyet blir beskyttet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *