Trenger du et sjal?

Jeg har de siste ukene strikket et mønster opptil flere ganger, nemlig sjalet TGV. Mønsteret er enkelt, det går kjapt unna, gjør seg flott med fargeskiftende garn, og ikke minst; resultatet blir utrolig flott. Grunnet gaveproduksjon trengte jeg et mønster som ikke krevde for mye hjerneaktivitet, men som likevel ser bra ut når det er tatt av pinnene, og kan brukes som gaveemne.

Så her kommer de på løpnede bånd. Morsom at et likt mønster kan se så ulikt ut, bare man varierer garntype og pinnestørrelse.

 

Garn: Evilla kunstgarn

 

Garn: Delight fra Drops

 

Garn: Mirasol fra Du store alpakka

 

Garn: Delight fra Drops

 

Jeg har en plan om å strikke et til meg selv i kanuis regnbuegarn, men det blir nok en liten stund til. Merkelig så mettet man blir av å strikke samme mønster fire ganger på rad.

{ Leave a Reply ? }

  1. Charlotte

    Wow, skal si du har stått på 🙂 Så fine sjal! Det er sant som du sier, det er utrolig artig at de kan bli så forskjellige! Det sjalet der var i grunnen veldig fint! Mulig jeg burde prøve, har jo aldri strikket sjal før…

  2. Mona

    Storproduksjon av flotte sjal, med god fasong også 🙂 Kan jeg spørre hvor mye Delight du bruker på et sånt? Har noe liggende…

  3. Tiriltunge

    Så flotte sjal du har strikka. Og enig i at det er en kjempegaveide. Jeg tror jeg må prøve det mønsteret du har brukt Ha en riktig fin søndags kveld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *