Julestemning i hus

s5000049.JPG

Selv i en hektisk hverdag, har vi denne helgen klart å bringe litt julestemning inn i huset. Selvom det var strålende vårvær i går, hjalp det med litt pepperkakebaking. Det var godt at mormor kom, slik at vi kunne få litt hjelp. Hus ble det også laget, men det må bare settes sammen først. Når man har en ettåring i huset, er det klart peppekakegriser og juletrær ikke er så spennende. Da er det bra man har egne former, slik at man får laget de pepperkakene man selv har lyst på

s5000059.JPG

Til og med min amaryllus har begynt å blomstre! Og julekaktusen har fått røde blomster, selvom jeg har vært dårlig til å stelle den.

s5000066.JPG

Her er det ene vinduet ved spisebordet vårt som har blitt pyntet for den store høytid. Nå skal de nye gardinstengene og gardinene opp, så blir det enda bedre! Synd at adventstjernen min ikke kom med på bildet, men sånn er det når man ikke helt får til teknikken. Uansett: God jul alle sammen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *