Grønne sokker

Jepp, så er et par sokker til unna gjort. Jeg hadde lyst til å lære meg å strikke sokker fra tærne og opp, og fant ut at et par nøster med Silja i knallgrønt, og oppskrift fra Wendy Johnson, toe-up socks in a box, en fantastisk liten sak med nydelige oppskrifter. Å strikke fra tærne synes jeg gikk mye fortere enn den andre veien, og jeg tror kanskje at dette etterhvert kommer til å bli en favoritt. Når man er ferdig med foten er det jo “bare” skaftet igjen, så da går det superkjapt.

Mønsteret er iallefall Van Dyke-socks, strikket på pinne 3.

 

{ Leave a Reply ? }

 1. Torunn

  Disse sokkene var kjempefine!

 2. gyldenkron

  Så fine de var. Gratulerer med jomfrustrikk fra tåa og opp.

 3. Charlotte

  Kjempefine! Så gøy og knekke en ny kode og gjøre noe nytt 🙂 Grønn er en av yndlingsfargene mine 🙂

 4. Elisabeth

  Kjempefine! Og fargen på disse minner i alle fall om vår 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *