Kalde vårføtter

Etter å ha strikket prosjekter som er tung og langsomme, trenger man noe kjapt på pinnene. Iallefall jeg. Disse små babybootiene har jeg hatt planlagt å strikke siden jeg var gravid med Store M, og siden Store M ble en skikkelig guttegutt, og lillebrodern likeså, ble det aldri at jeg strikke dem. Disse er unnagjort på nullkomma svisj, og med søte perlemorsknapper blir de jo ultrasøte. Mønsteret kan man finne her. Og nok en gang måtte babydokka Helene være ufrivillig modell.

 

 

Neste par ut er til voknse, hentet fra Drops.  Jeg trodde at med noen nøster nepal på pinne 6 så ville disse fyke avgårde, men det gjorde de ei. De hang liksom fast i pinnene og kom seg aldri vekk derfra. Som vanlig var drops sine forklaringer krøkkete, men det gikk. Varme er de, men disse går i gave/marked-kassa.

 

{ Leave a Reply ? }

 1. Charlotte

  Så nydelige babysokker. Rosa og rødt er så fint sammen! Da jeg var liten het det liksom at rødt og rosa ikke passet sammen… Er usikker på om det er noe “alle” mente eller om det er noe mammaen min mente… Heldigvis har jeg fått egne meninger etter hvert 🙂 Voksensokkene så kjempedeilige ut! Fint mønster!

 2. gyldenkron

  De er så søte. Og så flotte voksensokker også

 3. Silje

  Så søte babysokker og nydelige sokker til voksen. Nydelig mønster 🙂
  Ha ei fin uke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *