Ugler i mosen…?

Jeg har slitt med min strikke-mojo en liten stund, men plutselig fikk jeg lyst til å strikke en genser til en av gutta, og garnet skulle komme fra lageret. Etter å ha surfet rundt på rav en stund, kom jeg til denne flotte genseren, selveste ugle-genseren. Mange har strikket den, og jeg forstår veldig godt hvorfor; mønsteret er enkelt, går fort unna på tykke pinner, og så er resultatet veldig bra. Siden jeg ikke hadde nok garn til Store M ble det lille E som fikk noen heimestrikka hjå mor denne gangen. Mottakeren liker den godt. I dag fikk den lufte seg ordentlig ute i vårlufta, lekt i sandkassa, husket og syklet med, så det må jo være en bra start på en forhåpentligvis langt liv for en genser. Den er strikke ekstra lang både i kropp og ermer, fordi Lille E er av den lange, tynne sorten. Jeg har et ørlite håp om at den passer til høsten, men mangt kan skje innen den tid.

 

 

{ Leave a Reply ? }

 1. gyldenkron

  Så fin den ble. Og så herlig farge. Men om den passer til høsten? Det er jeg ikke så sikker på… Unger har en tendens å strekke seg fort, spesielt i sommerhalvåret, synes jeg. Men om den ikke passer, så strikker du jo bare en ny 😉

 2. trinemamma

  Den var kjempefin. Kul farge 🙂

 3. Charlotte

  Jeg elsker uglegenseren! Jeg har kjøpt meg garn og mønster for å lage til meg selv, men jeg syns det er ser så vanskelig ut. Har i grunnen bare strikket enkle ting tidligere. Gleder meg til å prøve i allefall 🙂 Digger fargen du har valgt på din 🙂

 4. Kin

  Nydelig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *