Store M 6 år!

For seks år siden hadde jeg en liten gutt med masse hår på hodet, lang og tynn var han, i armene mine. Etter en dramatisk fødsel for mor og barn, kom Store M til verden i -28 kalde. Siden da har hver dag vært en begivenhet, men noen større enn andre. Noen ting bærer man med seg hele tiden (som da poden hadde skrevet “mamaduærfin” på telefonen min) men andre ting dyttens langt bak i hukommelsen. Nå er Store M blir 6 år gammel, og om noen måneder skal han starte på skolen, noe mor forsøker å fortrenge best mulig.

I går var det duket for lag for familie og venner. Kosegjengen fra Skjelland kom flyvende inn på fredag, og det var stor stas at lille-kusine dukket opp, og faster Ems kom også på besøk samme dag.
På bursdagsfesten lørcdag hadde Store M bestilt pizza og jordbærkake, og Lynet McQueen tilbehør, og mor har å følge sønnens befalinger.

Jubilant fikk lagt seg altfor sent, med transformers i den ene hånden og lego i den andre. Takk til alle som kom og feiret dagen med oss. Og tirsdag bærer det løs med 16 barnehagebarn 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *