Så kom våren..

..selvom det kanskje var litt tidlig. Jeg skulle gjerne hatt noen uker til med ginstrende vintervær og skiføre, men slik gikk det ikke i år. For en uke siden gikk begge gutta skirenn, nå er lysløypa fri for snø. Årets vinterferie var i av den hjemlige typen. Mannen i Heimen skulle egentlig på kurs, mor skulle skrive oppgave om retorikk, og Store M fikk noen dager i barnehagen, mens Lille E lå rett ut med omgangssyke. Til tross for hjemmeferie, fikk jeg, Store M og bestefar en tur til Hadeland glassverk, og garnutsalget til Du Store Alpakka på Gran, hyggetur til kosefamilien i Nannestad, og feiring av mormors 60 årsdag med brask og bram. I dag er det en stille dag. Det er fint, for mormors lag varte langt og lengre enn langt enn vanlig leggetid, så her er det utekos, innekos, bakekos, strikkekos, ryddekos og solkos. I morgen er det tilbake til haveskjorta, men trøster oss med at om noen uker satser vi på en ekstra lang helg på fjellet som kompensasjon for denne litt merkelige vinterferien.

 

{ Leave a Reply ? }

 1. Lene

  God kveld!! Høres ut som ferien har vært veeeeldig lik vår;) Også her fekk LilleE omgangssjuka, første gang… Men, eg har ikkje vore like flink som deg, så eg må skrive oppgave tirsdag og torsdag, håpar ingen blir sjuke att..
  God veke! På fredag kjem Janne og Trond og lille Embla på vinterferie til Østerdalen, det blir stas!!
  Klem Lene

 2. Tiara

  Kjedelig med sykdom i vinterferien. Her ligger mannen strak ut med influensa, mens jeg jobber i vinterferien. Så fint at det begynner å våres litt hos dere. Her er det full vinter med snykov i dag. Ha en fin, blank uke:-)

 3. Elisabeth

  Snøfritt her også, og vi som har nysmurte ski etter feriehelg i et skiparadis. Fikk ikke brukt dem hjemme nei 😉 Håper alle er friske hos dere nå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *