Magrathea-snødronningen

Så har et nytt sjal forlatt pinnene. Jeg er med i en strikkealong hvor vi skulle strikke Magrathea-sjalet innen januars utgang, i wollmeise. Siden jeg hadde wollmeise liggende og lyst på et nytt sjal var det enkelt å finne motivasjonen til å strikke et. Oppskriften er litt annereldes enn andre sjal jeg har strikket før. Det strikkes på skrå med en blondebord nederst, og så når man har fått det så langt man vil, strikker man på en endebord. Wollmeise var forholdsvis godt å strikke med, men jeg jeg liker nok malabrigo sock bedre. Dette skal jeg ha helt selv og ikke dele med noen. Og når det har snødd så mye som det har nå, hva passer ikke bedre å bruke den hvite og urørte snøen som bakgrunn? Og døpe Magrathea til snødronning samtidig.

 

Men som dronninger flest har også Magrathea sin egen vilje; å blokke henne var et sant helvete. Takk og lov for gode blokkewires fra Projo!

{ Leave a Reply ? }

 1. Marieki

  Det var fantastisk lekkert! Herlig blåfarge 😀

 2. Elisabeth

  Så nydelig det ble. Det kledde snøen og selvsagt navnet også 🙂 Ha en fin helg videre!

 3. gyldenkron

  Så fint det ble. Måtte le litt av blokkebeskrivelsen, hehe.

 4. Lisbeth Bula

  Så mye fint strikk!! Ha en god lørdagskveld.

 5. trinemamma

  Skikkelig fint, nydelig farge 🙂
  Og blokking er ikke for pyser…

 6. KatrineH

  Dette sjalet har jeg også på “skal-gjøre-listen”. Det ble veldig fint i den blåfargen synes jeg!

 7. Soline

  Så flott sjal! Jeg har også strikket et slik i Wollmeise – men i en noe mørkere blå farge.

  Ha en fin uke!

 8. Tiara

  Nydelig sjal! Jeg har også noen hesper Wollmeise liggende, men jeg har nesten ikke råd til å bruke dem, men det bør jeg jo absolutt gjøre:-)

 9. mimouna

  Lekkert sjal og spennende konstruksjon.

  Blokkestenger står høyt på ønskelisten her, de gjør jo blokkingen mye enklere.

  Ha en fin søndag. 🙂

 10. lene

  Så utroleg fint! Hmmm.. Vi må ha ein utfordring på koiestrikken, kanskje det hadde vore noko.. Kor finn du dei strikkalongene? God veke, m friske gutar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *