Ferieminne: Lek i Minneparken

 

Julen i år ble tilbrakt i Århus med hele familien, også kusine N kom inn fra Sjelland, noe som var til stor begeistring for Store M og Lille E. En av dagene dro vi i Minneparken, som ligger nedefor Marseliesborg slott. Der er det en stor lekeplass og en kjempepark som man kan løpe så lenge og så for som man bare vil, noe som passer mine gutter meget bra. Og samtidig som vi var der og lekte, kom jammen meg kronprinsesse Mary ned fra slottet med tvillingene for å leke i parken de også. Fikk litt minner til da vårt kronprinspar tok med seg Marius og lekte i parken uten for vinduene til mamma og pappa. Jeg har aldri vært en royalist, kommer nok ikke til å bli det heller, men jeg synes at det er fint de bruker offentlige rom på den måten.

 

Etter vilter lek i grønne omgivelser var det tid for dansk julefrokost hjemme hos farmor og farfar, god mat og godt drikke, og ikke minst; hyggelig selskap!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *