Så ble det litt juleshopping i utlandet,likevel!

julestjerne.jpg

På grunn av litt triste omstendigheter måtte vi en tur til Danmark på en førjulstur. Etter en liten fergetur til Fredrikshavn med Stena Line og alle pensjonistene i paljettoverdeler og tigermønstrete skjørt, entret vi Danmark. Første stopp var å hente noe garn jeg hadde spesialbestilt hos www.garnbutiken.dk , og jeg var veldig fornøyd med fangsten. Selvom det ikke er et eneste snefnugg å se her nede, så kommer likevel julestemningen snikende, når man tusler rundt i de forskjellige butikkene og ser etter gode julegaver å gi bort til venner og familie. Det har blitt noen presanger på oss, så jeg kan vel nesten med hånden på hjertet si at vi snart er ferdige med årets julegaver.

For å virkelig føle på adventdstiden skal vi på lørdag i den gamle by her i Århus og besøke julemarkedet. Tenk om det samtidig kunne begynne å snø, da ville opplevelsen være fullendt. Det er litt rart å tenke påa t neste gang vi kommer nedover, så er det faktisk jul og tid for å åpne disse gavene vi har kjøpt. Men inntil da er det noen ting  som gjenstår å bli strikket. Og når vi kommer hjem. må vi kanskje begynne på de syv slagende, skal vi bli klare til julen ringes inn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *