Annerledes-lørdagen

Denne lørdagen ble ikke som vi hadde planlagt. Vi skulle hatt huset fullt av gjester, med god, dansk julemat, pakkeleg og snaps. Barnevakt til gutta var i boks, og nye spisestuestoler fra Tannum sto og ventet på oss. Det var før gutta ble syke. På torsdag bestemte vi oss at vi måtte utsette festlighetene til februar, og i stedet ble det kos foran tvn i fatboyen for gutta, far hentet de nye spisestuestolene fra Eams, og mor.. jo hun laget seg en kopp te og fant frem strikketøyet. Ute føyker snøen. Kanskje får Mannen i Heimen en tur ut i løypa, og jeg må skrive på ei fagdidaktisk oppgave. Men selvom alt for at det ikke ble som vi hadde tenkt i dag, har det vært mye kos og klem, stearinlys, paracet, saft og pannekaker.. og film. Joda, det er fint med annerledes-lørdager også, tiltross.

{ Leave a Reply ? }

 1. Vibekes lille ullne

  Synd med sykdom, men annerledeslørdagen hørtes ikke så verst ut den heller. Gratulerer med nye, flotte stoler! 🙂

 2. Tesha

  Ja,ja – det er sånn som skjer! Vi har også en annerledes lørdag med et barnebarn på overnattingsbesøk, for der er det foreldre som er sjuke…

 3. minon

  Kjekt at dere har kost dere selv om dagen ble litt anderledes enn dere hadde tenkt dere. Sånn er det bare av og til og da er det kunsten å kunne se det positive i dagen uansett.

  God bedring i heimen 🙂

 4. Elisabeth

  God bedring til de syke. Høres ut som en fin lørdag allikevel 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *